Kontakta oss

 

1 Gustavsvägen
Sävedalen, Västra Götalands län, 433 61
Sweden

Om företaget

Den förste mars 2013 släpptes Sävedalsbaserade IBEK Clothing sin första klädkollektion. Textilier av hög kvalitet kombineras med ren design i moderna färger. Hög kvalité är ett nyckelord – Vår ambition är att skapa kläder som håller länge i textilier såväl som i stil, säger Ingrid Bergström Kendrick, medgrundare och designer på IBEK Clothing.

Kläderna designas i Sävedalen och produceras sedan i Estland. Försäljningsställen utgörs av en egen ebutik, www.ibek.se samt en sommarbutiken på västkusten (bla. Hunnebostrand, Lysekil och Smögen). – Dessutom kommer vi driva en egen butik i Hunnebostrand under vår/sommar 2014, meddelar Niklas Rydberg, medgrundare och marknadsansvarig på IBEK Clothing.

IBEK Clothing såg dagens ljus redan 2009 då chefsdesigner Ingrid studerade textildesign på Art Institute of Vancouver i Kanada. Där röntes framgångar genom att bla vinna Cruel vs Cool, en designtävling i New York med deltagare från ett femtiotal designinstitut runt omkring i Nordamerika. Ingrid har även medverkat på Miami Fashion Week. I sin nuvarande form bildades IBEK 2012 med ambitionen att skapa ett kommersiellt klädmärke.